HTML

Tetszik?

Kék elefánt

Küldd be te is az írásodat az elmelkedem@index.hu-ra!

Ennyien jártatok itt


widgeo.net
widgeo.net
widgeo.net
widgets

2012.03.16. 01:59 zöld nyalóka

marcipánmázba csomagolt kaka

"Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Hogy akarod, hogy elfogadjon a világ, ha te magadat képtelen vagy elfogadni? Mondd el nekem! Én látom, hogy így vagy tökéletes és így vagy gyönyörű! Ahogy egyedi vagy így vagy szép! A világ csak tükör!"    Villás Béla                     

Mínusz százezerfokban dohányzom a disco előtt, miközben arra gondolok, hogy fel kellett volna még húzni legalább három zoknit, mert pofátlanul tódul az arcomba a szél. Ezen kívül még meg kellene enni valami finomat, mondjuk egy kifogyhatatlan tálból pörköltet. Honnan tudnék ilyet szerezni, mondjuk 5 percen belül? Még mielőtt kitaláltam volna, hogy hogyan lehetne ezt a gyakorlatban megoldani, vagy esetleg szabadalmaztatni is, két dolog libbent be észrevétlenül a szemem elé: az első, a két órával ezelőtt megkezdett 249ft-os dobozos pacalpörkölt, a másik pedig egy több lányból álló társaság.

Az konzerv képe szerencsére eltűnt (de mintha a hasam el kezdett volna beszélni, „fúj, ezt ne edd meg… na jó, most még ez is jól jönne, nem is volt az olyan rossz”), lányok viszont még mindig ott voltak, kis picsanadrágban, szoknyában, no meg ujjatlan felsőben. Az egyetemi szórakozóhelyet elözönlötték a középiskolások, akik valamiért azt hiszik, hogy akkor kurva menők, hogyha minél ribancosabban, nulla aggyal mutatkoznak (de legalább a „kurva menők” jelzőből az első részt sikerül megvalósítaniuk). A srácokra jóindulattal sem tudtam volna „férfi” jelzőt aggatni.

Tulajdonképpen ki mondta nekik, hogy a csillogó fülbevaló, szőrös kapucnis kabát, testhez simuló nadrág és póló vonzó? Mert az olcsó dumájukból kiindulva ők nem zenét hallgatni, táncolni, vagy ismerkedni jöttek, hanem dugni akarnak egyet. Kizárólag.

Az asztaloknál úgy ültek a lányok, mint akik azt várják, hogy mikor jön oda hozzájuk a szőke hercek fehér lovon valami nagydumás idióta, akivel két vodkanarancs után haza lehet menni. Mindenki jól jár, a srác szeretkezik dug egy jót, a lány pedig visszaigazolást nyer, hogy igaz, hogy nem olyan jól néz még ki, mint a tévében, újságok címlapján szereplő celeb, de így is megfelel valakinek ( holnaptól a vacsora mellett pedig az ebédet is kiiktatja az étrendjéből). 

Több férfi ismerősömtől hallottam, hogy az a bajuk, hogy a mai lányok könnyen adják magukat. Hozzátok intézem a kérdésemet: Ha választani kell mondjuk két lány között, az egyik visszafogott és tudjátok, hogy harcolni kell kicsit érte, a másiknak kilátszik a fél picsája, meg a mellei és tudjátok, hogy maximum 2 óra kell, hogy az ágyatokba kössön ki, kit választanátok? ...ha az utóbbira voksoltatok, akkor miért választjátok a marcipánmázba csomagolt kakát az értékes helyett?

A lányok látják mindezt, hogy a férfiak a könnyen megkapható társaikat részesítik előnyben, mert az kényelmesebb és ezért ők is ilyenné válnak.

Lányok, most hozzátok intézem a kérdésemet: megéri szeretetkurvának lenni?

A fenti sorok direkt sarkítva mutatják be az agyamból kiáramló gondolatokat a világról. Remélem sok ember csóválta a fejét, miközben ezeket a sorokat olvasta, mert az azt jelenti, hogy teljesen rosszul látom a helyzetet. Ennek pedig most kifejezetten örülnék.

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://elmelkedem.blog.hu/api/trackback/id/tr574319573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorica123 (törölt) 2012.03.19. 08:15:27

A leggázabb, hogy az ilyen önigazoló libák sem feltétlenül vacak emberek (nagyrészt nem azok, csak iszonyú hülyén fogják fel a kapcsolatokat), csak azt csinálnak magukból azzal, hogy úgy viselkednek, mint a bazári majom, mert akkor érzik úgy, hogy léteznek. Kb a pasi (bármelyik kanimajom) rajtuk az illetékbélyeg, ami tanúsítja, hogy 'működnek':( És ez a típus nem keverendő azzal, akinek _volt_ egyéjszakás témája, és nem szégyelli magát miatta, mert ettől még lehet felnőtt emberként élni, de amikor nagyjából hason csúszik valaki a visszaigazolásért, az aztán nehezen fog tudni felállni, ha egész véletlenül rájönne, hogy baromságot csinál (mert már egy idő után ezt szokják meg tőle, 'akikurva-azismarad', még csak az kéne, hogy borítsa a megszokott ügymenetet...:):/.
És ez még csak nem is a ruhától függ, ránézek a figurára és a gesztusaiból kiderül, hogy csak közönséges a ruházata, mert ilyet szeret, vagy a pasasoknál pedálozik. Ahogy kisvisszafogottacskácska leánykák is lehetnek hihetetlen dróton húzott babák.
Nyalóka Zöld

Névjegy létrehozása
süti beállítások módosítása