HTML

Tetszik?

Kék elefánt

Küldd be te is az írásodat az elmelkedem@index.hu-ra!

Ennyien jártatok itt


widgeo.net
widgeo.net
widgeo.net
widgets

2012.06.02. 19:27 zöld nyalóka

A legjobb szer etet kifulladásig.

 

Elég, fejezd ezt be. Téptem egy darabot a múlt heti lottószelvényből, mert nem jöttek be a számok, de azért jó ez a tipp.

Cseng a telefon - Ki vagy te? Kerestél a múlthéten is ugye? Emlékszem rád, te voltál az a kis vörös. Szemerkélt az eső és azt mondtad, hogy Baby, Londonba el kellene mennünk már. Nekünk olyan hely kell, ahol körülöttünk senki sem zizi. Onlájn vagy a való világban is, de kéne az életedbe valami rend. Őrizlek én éjjel- nappal, akár meg is bilincsellek, nehogy valami kárt tegyél magadban.

"Hallom, most is köhögsz és éhes vagy. Láthatod tisztán, hogy ott fenn az égen is szálldogál egy madár, amíg valaki nem lövi le. Hetedik órában járunk, amikoris minden esemény csak úgy pörög, nihilbe burkolózik mindenki, aki nem bírja a huza-Vonát. A szemedbe mondom én, hogy ez a rossz, fogadd el. ÉrtemÉrtsed!"

A telefonbeszélgetésnek vége, ez a pár perces parasztvakítás ma sem tette az életemet szeb. Kellene valami pont, amiben mindenki egyet ért. A legjobb szer etet kifulladásig.

 

 

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elmelkedem.blog.hu/api/trackback/id/tr734561663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nyalóka Zöld

Névjegy létrehozása
süti beállítások módosítása