HTML

Tetszik?

Kék elefánt

Küldd be te is az írásodat az elmelkedem@index.hu-ra!

Ennyien jártatok itt


widgeo.net
widgeo.net
widgeo.net
widgets

2011.01.05. 02:09 zöld nyalóka

Bikicsunáj?

Először sírva nevettem, másodszor vicces volt, harmadszor még megmosolyogtam, negyedszerre már unalmas lett, utána inkább irritált a dolog.

 Az egész 2010 május 1-én kezdődött. A következő nap már tízezrek hallgatták újra különböző videómegosztókon.

 Szarka Lászlóból, a 42 éves biztonsági őrből hamarosan „Celeb” lett. A google keresőportál nagyjából 944000 találatot mutatott a bikicsunáj szóra.

A bikicsunáj már a widipédiában is megtalálható, közösségi portálokon a legkülönfélébb és leghajmeresztőbb csoportokba lehet csatlakozni. Az egyik honlapon Mr. Bikicsunájról így írnak: „Vegyük észre, hogy Szarka László igazi, hamisítatlan népmesei figura, s ezen mit sem változtat, hogy vélhető feltalálási helye nem a fonó, hanem az internet, s hívei sem kukoricafosztó öregasszonyok, hanem mai net-polgárok (bővebben itt).

Bikicsunájos poló, bikicsunájos kitűző, bikicsunájos hűtőmágnes, bikicsunájos csengőhang… bármit el lehet adni, ami "bikicsunájos"

 A tehetségkutató versenyeken néha tényleg feltűnnek olyan emberek, akikre jobban oda kéne figyelnünk. Nekünk mégis a Bikicsunáj kell. A média Szarka Lászlót futtatja, aki persze próbálja a könnyen jött sikert kamatoztatni. Rendezvényekre jár, koncerteket ad, interjúk sorozatában szerepel és polgármesternek jelölteti magát.

Feltehetjük a kérdést, miszerint miért lett ő híres?

Jó hangja van? Nem!

Jól néz ki? Nem!

Kiemelkedően intelligens? Nem

 A média megmutatta erejét, miszerint bármit el tud nekünk adni nekünk, mi meg jól bekajáljuk.

Ne együk meg!

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elmelkedem.blog.hu/api/trackback/id/tr102561634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Nyalóka Zöld

Névjegy létrehozása
süti beállítások módosítása